Ангилсан мах
Хэвлэх
PDF

Мах, махан бүтээгдэхүүн

Бууз баншны зэрэгцээ үйлдвэрлэлийн үндсэн түүхий эд болох мах махан бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн шаардлага хангаж, бүтээгдэхүүний стандартад нийцүүлэн ангилгаа хийж, төрөл бүрийн хэлбэр хэмжээтэйгээр уутлан худалдаанд гаргадаг.

Мөн эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах үүднээс хими-микробиологийн лабораторитоо бүтээгдэхүүний шат дамжлага бүрээс дээж авч, шинжилж баталгаажуулан хэрэглэгчиддээ хүргэдэг билээ.

Бид гарын бууз банш, тавагласан мах, махан бүтээгдэхүүнээ өөрийн супермаркет болон бусад хүнсний сүлжээ дэлгүүрүүдээр дамжуулан худалдаанд гаргадаг.


Хонины цул мах
  • Хонины савхан
  • Шөлний мах
  • Халуун тогооны
  • Хуурганы мах




Хонины ястай мах:
  • Гуяны стейк
  • Хонины богино хавирга
  • Хонины годон
  • Хонины өвчүүний рагу
  • Тавагласан хонины сүүл
Үхрийн мах:
  • Үхрийн савхан
  • Үхрийн халуун тогоо
  • Гараар татсан мах
  • Хуурганы мах
  • Үхрийн элэг
Үхрийн ястай мах:
  • Гуяны стейк
  • Үхрийн богино хавирга
  • Өвчүүний үеэлж бэлдсэн хурууд
  • Үхрийн булчингийн мах