Гарын бууз
Хэвлэх
PDF

Бууз, банш

Орчин үеийн тоног төхөөрөмжөөр тоноглогдсон бууз,  баншны үйлдвэрлэл нь мах шулах, ангилах, савлах  гэсэн хэд хэдэн шат дамжлагатайгаар гарын бууз, гарын банш, цайны банш, хуушуур, мах, махан бүтээгдэхүүн зэрэг 30 гаруй нэр төрлийн бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан орчинд  үйлдвэрлэдэг.

Түүнчлэн 2011 онд орчин үеийн бууз, банш үйлдвэрлэх машиныг үйлдвэрлэлдээ нэвтрүүлэн бүтээгдэхүүнийхээ нэр төрлийг нэмэгдүүлж, шинэхэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэж эхлээд байна.

Бид бүтээгдэхүүнээ дээдийн дээд гурил, үхэр, хонины нэгдүгээр зэргийн махыг сонгон, гараар татан элдэв төрлийн амлагч хэрэглэлгүй уламжлалт аргаар үйлдвэрлэдэг онцлогтой.


Гарын бууз
  1. Савлагаа
    - 0,9 кг
    - 1,8 кг хэмжээтэй савлагддаг
  2. Онцлог:  
    Буузны махыг  гараар татсан
  3. 1ш буузны орц: 
    - Дээдийн дээд гурил
    - I зэргийн хонь, үхрийн мах

 


Гарын банш
  1. Савлагаа
    - 0,9 кг
    - 1,8 кг хэмжээтэй савлагддаг
  2. Онцлог:  
    - Гараар татсан мах
  3. 1ш буузны орц: 
    - Дээдийн дээд гурил
    - I зэргийн хонь, үхрийн мах